Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Célkonténerek képes leírás - Konténer.tlap.hu
részletek »

Célkonténerek - Konténer.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kontener.tlap.hu » Célkonténerek
Keresés
Találatok száma - 17 db
Becker és M Kft.

Becker és M Kft.

A Konténer Budapest, ahogy már a nevéből is kitalálható, elsősorban a főváros területén nyújt kiemelkedő, szerteágazó szolgáltatási rendszert, melybe az alábbi szakterületek, munkavégzések tartoznak bele: sitt szállítás, szemétszállítás, zöldhulladék elszállítás, épületbontás, építési törmelék szállítás, gépi földmunka, tereprendezés sóder, homok, kavics, murva és termőföld kiszállítás Minden esetben a minőséget, a precizitást szem előtt tartva dolgozik a cég, kedvező árakon, az egyedi igényeknek minden esetben maximálisan megfelelve. A cég már 1988 óta található meg a hazai szférában, rendületlenül fejlődik.

Diesel Control Hungaria

Diesel Control Hungaria

Cégünk a folyamatos bővítéseknek köszönhetően az üzemanyag kiszolgálás és ellátás területén teljes körű szolgáltatással áll a megrendelők rendelkezésére.Mivel a felhasználói igények különbözőek ezért fontosnak tartjuk, hogy jól specifikáljuk a berendezéseket, ezzel egy hosszú távon megbízható üzemanyag-ellátó rendszerük lehet.

Hungero Mobiltank

Hungero Mobiltank

A Hungaro Mobiltank Kft az Ama Technology kizárólagos disztribútora a Közép-Kelet Európai régióban. Magyarországon kívül Lengyelország, Csehország, Szlovákia és Románia területén képviseljük az Ama vállalatot. A cég feladata az Ama termékeinek forgalmazása, szállítása, műszaki telepítése, beüzemelése, a berendezések tervezése, engedélyeztetése.Az Ama egy több mint 20 éve működő, nemzetközileg elismert olajtechnológiai berendezéseket gyártó cég Olaszországban. A vállalat széleskörűen foglalkozik ezekkel a termékekkel. Mindenfajta üzemanyag (benzin, gázolaj, Jet A1, stb.), kenőanyag, veszélyes anyag tárolására, szállítására, és kiszolgálására alkalmas berendezéseket gyárt föld alatti és föld feletti kivitelben.

Hungeromix

Hungeromix

A H-38000 - es észterező egy teljesen automatizált, kulcsrakész észterező berendezés szabványos közúton szállítható 40" - as konténerbe építve.A nyersanyagot automatikusan adagolja a külső tárolóból.A nyersanyagot a rendszerből távozó tiszta biodízel hőjével melegítjük elő az észterezéshez, ezzel is csökkentve a fajlagos költségeket.A nyersanyagot reakció hőmérsékletre (60 °C) melegítjük hőcserélővel, közvetlen a kazánból.A methoxide a methoxide reaktorban készül el, ahonnan történik az adagolása az észterező reaktorba.Két fázisban üzemelő észterező reaktorok.A nyers glicerin (Glicerin + NaOH + víz + szappanok + metanol) leválasztása a biodízeltől centrifugával történik.A keveréket 70 °C-ra melegítjük mielőtt a szárazmosó reaktorba küldenénk...

KEB

KEB

Környezeti károk elkerüléséhez, megelőzéséhez, valamint a tiszta és biztonságos üzemmenet biztosításához kínálunk szorbens termékeket, ipari és mezőgazdasági tároló rendszereket, tartályokat. Szorbens termékeink jellemzője: hatékony szennyező anyag felitatás szárazföldről, vízfelszínről és csúszásmentesítés.Természetesen kínálatunkból nem hiányoznak a tárolás raktározás eszközei, a hulladék gyűjtő edények, vészhelyzeti készletek és a bioenzim készítmények sem.

Konténer gyártás

Konténer gyártás

A VT-Rendszertechnika 1995 óta fejleszt és gyárt tűzihorganyzott konténereket különböző vásárlói igényeket, kéréseket figyelembe véve. A berendezések a megrendelő által meghatározott szempontok figyelembevételével és betartásával kerülnek kiválasztásra. Ezek a konténerek teljes biztonságot nyújtanak a rossz időjárási viszonyok és az erőszakos behatolók ellen. Az energia ellátás történhet hálózatról vagy aggregátorról. A VT-Rendszertechnika Kft. kifejlesztett egy NATO kompatibilis konténer családot is. Ennek szerkezete lehet tűzihorganyzott acél vagy hegesztett alumínium.

Konténerkút

Konténerkút

Az Ön cégének mi a legnagyobb folyamatosan jelenlévő költsége?Ha vállalkozásának üzemanyagköltségei szorosan ott vannak a kiadási oldal képzeletbeli dobogóján, akkor ezt a weboldalt szinte Önnek találtuk ki.Néhány kattintással ugyanis most Ön is megismerheti azokat a megoldásokat, amelyek segítségével üzemanyagköltségei drasztikus csökkenésnek indulnak.A legtöbb gépparkkal rendelkező kis- és középvállalkozás tankolásait különböző benzinkutakon intézi. Ennél azonban van egy sokkal gyorsabb és olcsóbb megoldás. Egy valóban gyorsan megtérülő befektetéssel az Ön vállalkozása telepíthet magának saját töltőállomást, amelybe aztán a kiskereskedelmi árnál 15-20 forinttal olcsóbban tölthet jó minőségű üzemanyagot.

Mobil-WC

Mobil-WC

Társaságunk már több mint 5 éve foglalkozik mobil WC -k forgalmazásával, bérbeadásával kedves Megrendelőink teljes megelégedettségére. Hosszú évek tapasztalatai alapján, és piaci igényeknek megfelelően a vállalkozási nyereségünket visszafordítjuk, így folyamatosan fejlesztjük, bővítjük szolgáltatásainkat, eszközállományunkat, kapacitásunkat. Üzletpolitikánk lényege: mérsékelt árak alkalmazásával, munka- és Ügyfélcentrikus vállalkozói mentalitással, a bizalom elnyerése és hosszú távú partnerkapcsolat kialakítása..

Moduláris energiaközpontok

Moduláris energiaközpontok

A moduláris energiaközpontok iránti kereslet az utóbbi években jelentősen megnőtt. E fejlődés okai bizonyára a gyors rendelkezésreállásban, a rugalmasságban, és az említett jó teljesítményű ONI berendezések helytakarékos kivitelében keresendők. A hűtő és hidegvíz ellátástól kezdve a hűtő energiáig és sűrített levegőig - a szivattyúkat tartályokat és szabályozóegységeket is beleértve - az egész technológia kompakt és helytakarékos a moduláris egységekben elhelyezve. Csúcstechnológia és minőségi termékek párosulnak egymással moduláris energiaközpontjainkban. A moduláris energiaközpontok és az azt követő próbaüzem moduláris energiaközpontjainak üzemkész összeszerelése lindlari központi üzemünkben történik. Ez lényeges előfeltétel a berendezések magas energia hatékonysága és lehető legmagasabb üzembiztonsága szempontjából. Az ezt követő felülvizsgálat után a modulok feladásra kerülnek a mindenkori felhasználási helyekre.

Hirdetés
Műszaki mentő konténer

Műszaki mentő konténer

A regionálos mentőbázisokon szolgálatban álló cserefelépítményes konténerhordozók olyan önrakodó járművek, melyek a görgős konténereket pár perc alatt magukra emelik, illetve a helyszínen leteszik.A műszaki mentő konténer szállítja a nagyobb, vagy komplikáltabb műszaki mentések alkalmával a szükséges felszereléseket.Ilyen események lehetnek a súlyos közúti balesetek (vonat-, busz-, kamionbalesetek és légi katasztrófák), valamint épületomlások és természeti katasztrófák során végrehajtandó mentési munkálatok.A konténer felszerelése alkalmazható vágási, darabolási, emelési teendők ellátására, csörlőzés, vontatás, húzás, kiemelés, kitámasztás, valamint áramszolgáltatás, világítás, és füstelszívás.

Propán 93

Propán 93

Egyedi gyártású, acélszerkezetű konténerben elhelyezett újrahasznosítható polietilén alapanyagból készült tároló tartály a Megrendelő által választott kimérővel. Szerelvényezés: lefejtő szivattyú saválló kivitelben. Technológiai csőrendszer: KPe alapanyagú csövek hegesztett kötésekkel... KPe és acél anyagú kis és nagyközép nyomású vízgyűjtők gyártása "átmenő" és "oldal" kivitelben, minőségi bizonyítvánnyal, szükség esetén szigetelve.

Sensor Technik Kft

Sensor Technik Kft

A Sensor Technik Kft üzemanyagtartályok, mobil üzemanyagtöltő állomások, mobilkutak értékesítésével ,üzemanyagkutak automatizálásával foglalkozik.A tankoló automatáink minden mobil és helyhez között tartályra könnyen telepíthetőek, működtetésükkel egyszerűen, gazdaságosan tankolhatja járműveit. Cégünk nem csak az üzemanyag kiszolgálás területén automatizál hanem az üzemanyag átvételénél is. Pontos szintmérő berendezések konténeres és dupla falú föld feletti, föld alatti tartályokhoz.

Szimplafalú tartály

Szimplafalú tartály

2007-ig az összes földalatti szimplafalú tartályt meg kellett szüntetni, és helyettük duplafalú tartályokat kell üzembe helyezni. A Konténerkút nem csak megszabadítja régi tartályától és ezáltal egy hosszú ideje húzódó problémájától, de ha szeretné, akkor a legkorszerűbb duplafalú tartályt is üzembe helyezi Önnek.A Konténerkút szakemberei nem fogják az Ön drága idejét feleslegesen rabolni, és mindössze akár 2 nap alatt elintézik Önnek régi tartálya megszüntetését és igény szerint az új telepítését. Így az Ön üzemanyagkútja rövid időn belül újra üzemben lesz, hogy nem kevés pénzt takarítson meg cégének.

Tűzszimulációs konténer az Atomerőmű Tűzoltóságnál

Tűzszimulációs konténer az Atomerőmű Tűzoltóságnál

A Fire Dragon IV-es tűzszimulációs kamionban október 3. és 8. között adódott lehetőség a tűzoltóknak gyakorolniuk Pakson, az Atomerőmű Tűzoltóságnál. A kamion feladata, hogy felkészítse a szakembereket a tűz- és káresemények hatékony felszámolására, kiemelt figyelemmel a fizikai és pszichés tulajdonságokra.A tűzoltók képzése egy több lépcsős folyamat, amely kezdődik a felszerelések, eszközök ismeretével, használatával. A következő lépés a tevékenységek összehangolása, az eszközök készségszinten való alkalmazásának elsajátítása.

Üzemanyagkút konténer

Üzemanyagkút konténer

Az MF 10 típusú konténeres töltőállomás gázolaj tárolására és kiszolgálására alkalmas berendezés. A 10 m3 térfogatú fekvőhengeres acél tárolótartály illetve a tartály ürítésére szolgáló szivattyú és a kapcsolódó összes szerelvény egy egyedi gyártású acél szerkezetű 20' konténerbe kerül beépítésre. A tankolás pillanatelzáró szelepen (tankoló pisztoly) keresztül történik. A tartály feltöltését a tankautón lévő nagyteljesítményű szivattyú végzi el.

Vegora

Vegora

A Vegora Kft üzemanyagtartályok, mobil üzemanyagtöltő állomások, mobilkutak gyártásával, összeszerelésével, valamint ezek forgalmazásával foglalkozik.Az úgynevezett mobil tartályok könnyen telepíthetőek, működtetésük, karbantartásuk egyszerűen, gazdaságosan elvégezhető. A mobil gázolaj kutak különböző méretben készülnek, űrtartalmuk ügyfeleink igényeihez igazítható.Az előírásoknak, illetve az Uniós szabványoknak megfelelnek, biztonságtechnikai szempontból jól felszereltek, robbanásbiztos villamos berendezéseket tartalmaznak.A mobil kutak használatával ellenőrizhetőbbé válik a gépek, tehergépjárművek gázolaj felhasználása, tankolása, csökken a túlfogyasztás a zsebbe tankolás.

Vegyi mentő konténer

Vegyi mentő konténer

A regionálos mentőbázisokon szolgálatban álló cserefelépítményes konténerhordozók olyan önrakodó járművek, melyek a görgős konténereket pár perc alatt magukra emelik, illetve a helyszínen leteszik.Azok az ipari létesítmények, üzemek, melyek termelése, anyagfelhasználása során fokozottan fennáll egy vegyi baleset bekövetkezésének veszélye, azok rendelkeznek olyan felszereléssel, melyekkel a veszélyes anyagot be lehet azonosítani, szivárgását meg lehet szűntetni vagy egy kisebb mennyiséget fel lehet itatni.

Tuti menü