Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Épületek képes leírás - Konténer.tlap.hu
részletek »

Épületek - Konténer.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kontener.tlap.hu » Épületek
Keresés
Találatok száma - 7 db
Central Container

Central Container

Kérjük tekintse meg stanfard termékeinket,de tőlünk egyedi elrendezésben,méretben és felszereltséggel is rendelhet.Az önnek megfelelő termék megtalálásához vegye igénybe keresőprogramunkat.Természetesen a tőlünk vásárolt konténerek szállítását és telepítését is vállaljuk.Oldalunkról direkt árajánlást is küldhet.

Irodakonténer

Irodakonténer

Legalacsonyabb négyzetméter-ár, és a telepítés során helyszíni szerelési költség sem merül fel.Sokcélú felhasználhatóság.Egyedi igény szerint berendezve.Tetszőleges belső elrendezéssel.Opcionális felszerelések a teljesség igénye nélkül. Falnyílásba szerelhető kompakt klímakészülék, elektromos konvektor falra szerelhető kivitelben, fürdőszobai felszerelések. Az egyszerű felső és alsó szekrényből álló konyhabútoron túl az iroda, öltőző és lakószoba bútorzat beszerzését is vállaljuk. Megbízható beszállítóink termékei közül választhatnak.

Konténer Épületek

Konténer Épületek

Az A1 irodakonténerek a leggyorsabb és legolcsóbb megoldást kínálják a térkialakításban.Az A1 raktárkonténerek masszív acélszerkezete lehetővé teszi, hogy a nagyobb igénybevételnek is maradéktalanul megfeleljenek.Az A1 szaniterkonténerek rugalmas és higiénikus megoldást nyújtanak a különböző ígényeknek.Az A1 hűtőkonténerek mind raktározási, mind szállítási célra egyaránt alkalmasak.

Kreatív konténer

Kreatív konténer

A container.hu csapata konténerek egyedi igények szerinti átépítésével, szerkezeti átalakításával foglalkozik. Az efféle átalakítások által válnak alkalmassá aztán ezek e lenyűgöző méretű fémtestek egymáshoz- vagy egymásra is könnyen ?sorolható?, szerelhető, de mindenkor mobilizálható biztonságos, nagy teherbírású és nagyméretű konténeregyüttes kialakítására. Az így kialakított terek az esztétikum (szín- és formavilág) gondos megválasztásával a befogadó környezettel is tökéletesen harmonizálnak, a mobil stúdiótól az óvodáig bezárólag.

LK

LK

A LAKORT csapat - a LARUS 20 éves tervezési, gyártási, kivitelezési tapasztalatával - változatlanul rendelkezésre áll, a standard lakókonténerektől a megvalósult projektek igazolta létesítmények széles választékán át, az egyedi tervezésű lakóépületek kivitelezéséig.A cél változatlanul a vevőink elégedettségének megtartása, beleértve azt a fejlesztési tevékenységet, amivel elébe megyünk az igényeknek, a korszerű építési, gyártási, kivitelezési technológiák alkalmazásával.

Max 111

Max 111

Mobil garázsok minden méretben, 18 féle színben, egyéni igények szerint kialakított nyílászárókkal, helyszínre szállítással, készre szereléssel.Acélszerkezetű csarnokvázak gyártása, szerelése igény szerint teljes terv dokumentációval, statikával, horgonyzott kivitelben is. Egyes típusok raktárról azonnal.Szendvicspanelek forgalmazása, szerelése 30-200 mm-es vastagságban hőszigetelt és hőszigetelt tűzgátló kivitelekben is.

S. P. Dinám

S. P. Dinám

Az S.P.DINÁM Építőipari és Kereskedelmi Kft 1995-ben alakult. 1996 óta, a németországi MERO-TSK International GmbH &Co. KG és a DURLUM GmbH cégekkel áll szerződéses kapcsolatban, mint forgalmazó és márkakivitelező.A MERO álpadlók, a DURLUM fém álmennyezetek és világítótestek teljes palettáját kínáljuk, illetve igény esetén szereljük is. Ezen kívül konténerházak gyártását, és bérbeadását, esetenként épületlakatos munkákat valamint szárazépítészeti kivitelezést is végzünk.A magyarországi forgalmazáshoz a MERO álpadlók rendelkeznek ÉMI minősítéssel, a DURLUM fém álmennyezetek megfelelnek az érintett harmonizált európai szabványoknak.

Tuti menü