Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hazai gyártók,forgalmazók képes leírás - Konténer.tlap.hu
részletek »

Hazai gyártók,forgalmazók - Konténer.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kontener.tlap.hu » Hazai gyártók,forgalmazók
Keresés
Találatok száma - 22 db
A1 Konténer

A1 Konténer

Partner az optimális helymegoldásban.Nemzetközi környezetben dolgozó, nagy kereskedelmi tapasztalattal rendelkező munkatársak.Motivált és vevő központú project menedzserek.Felsőfokú képzéssel és magas szintű tudással rendelkező munkatársak.Hosszú-távú üzleti kapcsolatok kialakítása a partnerekkel.Magas technikai színvonal a termékek és szolgáltatások terén.Nemzetközi logisztikai- és szervízhálózat.

Con-tax 2003.

Con-tax 2003.

Sokéves múlttal rendelkező vállalkozói csapat vagyunk, 2003.-ban alapítottuk cégünket, mely akkor iroda, és raktárkonténerek forgalmazásával, és bérbeadásával foglalkozott. Azóta jelentős fejlődésen mentünk át.Termékpalettánk, és szolgáltatásaink folyamatosan bővülnek.2005.-től kezdődően termékeinket kibővítettük új irodakonténerek, őrkonténerek, speciális konténerek, nyaralókonténerek, garázskonténerek forgalmazásával. A standard kiviteltől egészen az egyedi luxus kivitelig minden megtalálható kínálatunkban.Konténereink a piacon egyediek, ahol a német precizitás ötvözve van az olasz desing-al.Miért venne használt konténert, ha nálunk már vadonatújat kap a használt áráért?Régi konténerét cserélje le újra! Használt konténere árát beszámítjuk az új konténer vételi árába.

Containex

Containex

25 éves tapasztalat a konténerkereskedelemben.Több mint 70 depó egész Európában.Előzetes éves forgalom 2008/09: 190 millió Euró.263 alkalmazott.Európaszerte szállítunk ügyfeleinknek konténereket.Modern konténerterminál Bécs/Wiener Neudorfban.Konténerdepó és szerelőműhely.Elsőosztályú fizetőképességi besorolás a nemzetközileg elismert bonitásvizsgáló cégeknél.

ELA Container

ELA Container

A közelmúltban kifejlesztett konténereink alapméretei 3000×4500×2800mm (sz×h×m), az alapterület cca. 13,5 m2. Az új méretekkel a belső tér kitágult, a bent tartózkodók komfortérzete javult. A belső bútorok telepítésével ebben a kitágult térben megszűnik a zsúfoltságérzet.Ezekben a konténerekben - bármilyen funkció ellátásakor - pihentető a munka, vagy ahhoz kapcsolótó tevékenységek végzése.Ezeket a konténereket masszívabb megjelenésük okán Duci-nak becézzük.Tekintse meg itt honlapunkon, telephelyünkön, vagy hívja üzletkötőinket a 06/1/261-60-60 telefonszámon. Béreljen, vagy vásároljon Ducit, nem bánja meg!

Hullámpapír, kartondobozok, csomagolástechnika

Hullámpapír, kartondobozok, csomagolástechnika

Minden csomagolóanyag egy helyen a BMP webáruházban. Vásároljon nagy tételben, kedvező áron buborékos borítékot, csomagoló fóliát, kartondobozt, ragasztószalagot vagy simítózáras tasakot, és vegye igénybe villámgyors futárszolgálatunkat! Bármilyen típust is keres, akármekkora méretre is van szüksége, nálunk a legjobb ajánlatok közül válogathat. Tegye le voksát habfóliáink, hullámpapírjaink, légpárnás fóliáink, etikett címkéink és egyéb termékeink egyike mellett, helyezze kosárba a kiszemelt darabokat minél előbb!

Konténer

Konténer

Egy nagy raktárban is olcsón fenntartható, egyedi irodát rendezett be az amerikai MVP vállalat. A rakatárban elhelyezett konténer irodák előnye, hogy a hatalmas légtér helyett elég a kényelmes konténereket fűteni és hűteni.További öt évvel meghosszabbítják a tengerhajózási vállalatoknak a kartellszabályok alóli mentességét az EU versenyfelügyelői - közölte Neelie Kroes, az illetékes biztos. A 2010. áprilisában lejáró engedmény alapján nem sérti az uniós versenyszabályokat, ha a konténer szállítmányozó cégek közösen nyújtanak árufuvarozási szolgáltatásokat.

Konténerdepó

Konténerdepó

'A szolgáltatással az ajánlattételtől a megrendelt konténer leszállításáig, teljes mértékben elégedettek voltunk.Oroszlányi Vízmű Üzem kozponti telephelyén az őrzést, mobil 5' őrkonténerben elhelyezett figyelőszolgálattal oldjuk meg'.'Vagyonőri tevékenységünk során külső őrszolgálati vagy portaszolgálati feladatok ellátásához rendszeresen használunk mobil őrkonténereket, melyekkel megbízóink, valamint munkatársaink és mi is elégedettek vagyunk'.

Konténerek széles választéka a container.hu-n

Konténerek széles választéka a container.hu-n

A container.hu csapata több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek tengeri és raktárkonténerek konténerek forgalmazásával, bérbeadásával.Egyedi konténer gyártással is foglalkoznak, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabb méretű, és színű konténert. A container.hu oldalon online ajánlatkérés lehetséges amire rövid időn belül elkészítik a személyre szabott ajánlatokat, valamint a több típusú konténerek széles választéka között válogathatnak az oldalra látogatók. A container.hu oldal üzemeltetője az Eurobox Hungary Kft., telephelye Budapesten, az Ócsai úton jól megközelíthető helyen található.

Konténergyártás

Konténergyártás

Cégünk, a Konténer és Fém BT 1999-ben alakult. Csapatunk tagjai már előtte is évekig konténergyártással foglalkoztak. E tevékenység maradt a fő profilunk, de e mellett természetesen gyártunk egyéb, más jellegű fémszerkezeteket is. Termékeink megtalálhatóak szerte hazánkban, valamint Európa több országában.

Hirdetés
Konténerkút Akciós áron

Konténerkút Akciós áron

Több mint 20 éves múltra tekint vissza a vállalatunk története, országos szervízhálózattal rendelkezünk, valamint jelenleg több mint 300 töltőállomással. Az évek során saját infrastruktúrát építettünk ki, miközben vezető gyártók termékeivel dolgozunk. A felmerülő problémákra innovatív módon reagálunk. Benzinkúttechnikánk részét képezik a különböző kútoszlopok és annak alkatrészei, a tankolóautómaták, a tartályszintmérők, konténerkutak, AdBlue tárolók. Magyarországon egyedi módon vezettük be a lézeres tartály hitelesítés módszerét.

Konténertechnika Bt.

Konténertechnika Bt.

Cégünk egyedi és a közúti fuvarozásban alkalmazott konténerek tervezésére és gyártására szakosodott. Rövid határidővel gyártunk a hazai piac és az EU tagországaiba, sittszállító, vashulladék-szállító és tároló edényeket. Termékskálánk az 1 köbméterestől a 36 köbméteres űrtartalomig (inert és veszélyeshulladék számára) magában foglalja a jelenleg EU-ban forgalmazott bármely típusú konténert, sőt külön igényre speciális edényeket tervezünk és kivitelezünk.

Metalucon

Metalucon

Technológiai konténereink a felvonulási, ideiglenes vagy végleges jellegű épületek iránti igények gyors, korszerű és jó minőségű kiszolgálásában kínálnak megoldási lehetőséget.Jellemző felhasználási területek: munkásszállók, öltözők, fürdők, mosdók, WC-k, irodák, büfék, vendéglátó egységek, melegítőkonyhák, lakóboxok, motelek, iskolák, orvosi rendelők.

Pandur

Pandur

A daruzott csarnok gépei között lemezvágó olló, hegesztőgépek, daraboló-, és forgácsoló gépek, valamint kéziszerszámok találhatók.A lakatos tevékenység, és a műszaki gázok forgalmazását egy 1,6 tonnás teherautó, és egy 2,5 tonnás targonca segíti.A vashulladék rakodását kettő darab rakodógép, mozgatását kettő 4 tonnás teherautó végzi.A Pandur Fémipari Vállalkozás a barcsi kistérségben összegyűjtött vas-, és színesfém hulladék felvásárlásával és hasznosításával, valamint a műszaki gázforgalmazással, illetve konténergyártással, és lakatos tevékenységgel egy komplex szolgáltatást nyújt a fémipar területén.Olyan multinacionális vállalatok találhatók meg a partnereik között, mint az ALCUFER Kft., ERECO Rt., Avermann-Horváth Kft., Linde Gáz Magyarország Rt., és több Városgazdálkodási szervezet.

Pavilon Bt.

Pavilon Bt.

Cégünk 1992-től látja el ügyfeleit fémkonténerekkel valamint fémszerkezetekkel.Kezdve az egyszerű fémipari termékektől (kerítés, kapu, korlát, előtető, díszkerítés, toló-, úszókapu, stb.) a sok időt és precizitást igénylő könnyűszerkezetes épületek gyártásán és javításán át a különböző konténerek (lakókonténerek, elárusító pavilonok, nyaralók, stb.) gyártásáig.

Profi konténeres

Profi konténeres

Ha konténerre van szüksége a Mobilbox az Ön partnere.Mobilbox - a professzionális konténerkereskedő.Szabvány szerinti és egyedi igényeknek megfelelő méretezésű konténerek.A Mobilbox Kft. ISO szabvány szerinti valamint egyedi igényeknek megfelelő méretezésű új és használt konténerek értékesítésével és kölcsönzésével foglalkozik.

RC Depo

RC Depo

Az R.C. Depo Kft. 2000-ben létrehozott magyar tulajdonú, budapesti székhelyű vállalkozás. Cégünk különböző típusú konténerek értékesítésével és bérbeadásával foglalkozik. Jelenleg 400-500 darabos konténerkészlettel rendelkezünk. Raktárkészletünkben a bérlő vagy vásárló igényeihez igazodva szinte minden konténertípus megtalálható, új és használt konténerek egyaránt.

Rent a Box

Rent a Box

2005-ben azzal a céllal alapítottuk meg a Rent A Box Kft-t hogy egy új típusú konténert vezessünk be a piacra.Széleskörű piackutatásunk eredményeként arra a következtetésre jutottunk, hogy a konténer kereskedelemben óriási az érdeklődés az olcsó, ám kiváló minőségű, könnyen szállítható, könnyen variálható, és az egyedi/speciális igényeket is kielégítő iroda, és munkakonténerek iránt.

Tuti menü