Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hazai terminálok,képviseletek képes leírás - Konténer.tlap.hu
részletek »

Hazai terminálok,képviseletek - Konténer.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kontener.tlap.hu » Hazai terminálok,képviseletek
Keresés
Találatok száma - 7 db
CService

CService

Cégünk székhelye a Józsefváros Konténer Terminált felváltó Budapesti Intermodális Logisztikai Központban található (BILK Logisztika, BILK Kombiterminál, 1239. Ócsai út hrsz 188022/3).Vállaljuk a BILK Kombiterminál valamint a csepeli Mahart Szabadkikötő területére vasúti ill., közúti forgalomban érkező konténeres vámáru forgalom teljeskörű ügyintézését (beleértve a vámkezelést, a házhoz szállítást, kirakodást valamint az üres konténer DEPO-ra történő leadását is).

HungaroCargo

HungaroCargo

Konténer forgalomban cégünk a vezetők között szerepel a magyarországi piacon. A minőséget nagy tapasztalatokra épülő szakembergárda szolgáltatja. Ön biztos lehet abban, hogy munkatársaink megtalálják az igényeinek megfelelő útvonalat a világon bárhol, ahová, illetve ahonnan szállítani szeretne. Konténer típusok széles skálájával állunk rendelkezésére. Rendkívüli tapasztalatokkal bírunk a hűtőkonténerek területén.

I.C.E. Transport

I.C.E. Transport

Hetente 5 alkalommal, saját vasúti kocsikkal, 24 óra alatt (Bremerhaven-Hamburg-Passau-Bécs-Hegyesh alom-Budapest)(Budapest-München-Hamburg-B remerhaven) szállítunk konténereket.Import,export forgalom lebonyolítása,könyvelése.Ha többet szeretne megtudni rólunk, kérjük látogassa meg az Önt érdeklő tevékenységi köreink részletesebb ismertetését.

LogSped

LogSped

A logisztikai folyamat magában foglalja az ellátási lánchoz tartozó összes tényezőt - a beszerzéstől a termelés ellátásán, a raktározáson, áruelosztáson át - egészen az értékesítésig. Az ellátási láncban egymástól eltérő áramlások, az anyagáramlás és a hozzá kapcsolódó információ-, érték-, energia- és munka-erőáramlás történik. Ezek összhangja meghatározó jellegű. Újabban a logisztika szó helyett az ellátási lánc kifejezést is használják.

Mahart Conteiner

Mahart Conteiner

Terminálunk a Mahart Szabadkikötő területén látja el feladatát. A Szabadkikötőt, mint Európa akkori legnagyobb és legkorszerűbb árugyűjtő és elosztó központját 1928-ban avatták. Több, mint 40 évvel később 1969-ben rakták be az első rakott konténert a MAHART egyik Duna-tengerjáró hajójába.A terminál 1972-ben készült el, de azóta is területe folyamatosan bővül.A konténerterminál hatékonyabb működése érdekében az üzemeltetés 1999 január 1-től kezdődően önálló társasági formában történik MAHART CONTAINER CENTER KFT. (röviden: MCC) néven.

Masped

Masped

A Masped-Railog Vasúti Szállítmányozási Kft. a magyar szállítmányozási piac egyik jelentős képviselője, a hazai MASPED CSOPORT és az európai képviseletekkel rendelkező RAILOG CSOPORT (mely a világhálózattal rendelkező SCHENKER leányvállalata) tagja. Magyarországon és Európa több országában integrált vasúti és logisztikai szolgáltatásokat, irányvonati csatlakozási lehetőségeket kínál partnerei részére. Éves súlyforgalma közel 4 millió tonna. Budapesti irodáján kívül az ország legjelentősebb városaiban képviseletekkel rendelkezik.

MÁV Kombiterminál

MÁV Kombiterminál

Ezek a terminálok a kombinált fuvarozás leggyakoribb formáinak, a konténereknek, csereszekrényeknek és félpótkocsiknak a kezelését végzik el. A szállítás ezen formájában csak az áru továbbítására használt tárolóeszközt rakják vasútra. A terminálokon rendelkezésre állnak a konténerek mozgatásához megfelelő átrakóberendezések. Szándékunk, hogy valamennyi terminálunkon egységesen biztosítsuk az intermodális fuvarozási egységek teljes körű kezelhetőségét.

Tuti menü