Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Konténer linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Konténer képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: kontener.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 100 db
A1 Container Kft

A1 Container Kft

Rövid határidővel szállítani tudjuk az Ön igényeinek megfelelő eszközöket vidéki depóinkról egész Magyarország területén.Ezenkívül nagy választékban állnak rendelkezésre az egyéb kiegészítő berendezések.ermészetesen az összes konténer típus, úgymint a berendezési tárgyak is 1. osztályú minőségben állnak rendelkezésre a bérleti flottában.Alább megtalálja a standard bérleti flotta kivonatát. Az iroda- és szaniterkonténereket természetesen kívánság szerint tetszőleges formában össze tudjuk építeni. A konténereggyüttesek megtervezésében kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

A1 Konténer

A1 Konténer

Partner az optimális helymegoldásban.Nemzetközi környezetben dolgozó, nagy kereskedelmi tapasztalattal rendelkező munkatársak.Motivált és vevő központú project menedzserek.Felsőfokú képzéssel és magas szintű tudással rendelkező munkatársak.Hosszú-távú üzleti kapcsolatok kialakítása a partnerekkel.Magas technikai színvonal a termékek és szolgáltatások terén.Nemzetközi logisztikai- és szervízhálózat.

Akont Közszolgáltató és Fuvarozó Kft.

Akont Közszolgáltató és Fuvarozó Kft.

A cég fő profilja a hulladékgyűjtés-, kezelés és az építési törmelék elszállítása, cégek és magánszemélyek partnereként. Homokot, termőföldet, töltőföldet, sódert, murvát, kavicsot, kulékavicsot szállítunk házhoz, többféle szemcseméretben, kisebb és nagyobb mennyiségben! Leendő partnereink rendelkezésére állunk bármely építkezésből, felújításból, lomtalanításból vagy bontásból származó hulladék és sitt elszállításában. Cégünk Budapest egész területén hivatalos hulladékszállítási közszolgáltató, és tevékenységét a főváros ellenőrzése alatt végzi.

Amarov

Amarov

Az Amarov kft. több éve foglalkozik családi vállalkozás keretein belül konténeres szállítással. Fő tevékenysége a konténeres építési törmelék, hulladékszállítás, lakossági lomtalanítás. Konténereink 4-8köbméteres méretben rendelhetők. Ezen kívül platós kisteherautóval 2 köbméterig vállaljuk szemét, sitt, elszállítását kézi rakodással. Mindennemű ömlesztett anyag pl.: homok, sóder, termőföld, kavics, stb. kiszállítását vállaljuk Budapest egész területén és környékén.

Becker és M Kft.

Becker és M Kft.

A Konténer Budapest, ahogy már a nevéből is kitalálható, elsősorban a főváros területén nyújt kiemelkedő, szerteágazó szolgáltatási rendszert, melybe az alábbi szakterületek, munkavégzések tartoznak bele: sitt szállítás, szemétszállítás, zöldhulladék elszállítás, épületbontás, építési törmelék szállítás, gépi földmunka, tereprendezés sóder, homok, kavics, murva és termőföld kiszállítás Minden esetben a minőséget, a precizitást szem előtt tartva dolgozik a cég, kedvező árakon, az egyedi igényeknek minden esetben maximálisan megfelelve. A cég már 1988 óta található meg a hazai szférában, rendületlenül fejlődik.

Central Container

Central Container

Kérjük tekintse meg stanfard termékeinket,de tőlünk egyedi elrendezésben,méretben és felszereltséggel is rendelhet.Az önnek megfelelő termék megtalálásához vegye igénybe keresőprogramunkat.Természetesen a tőlünk vásárolt konténerek szállítását és telepítését is vállaljuk.Oldalunkról direkt árajánlást is küldhet.

Con-tax 2003.

Con-tax 2003.

Sokéves múlttal rendelkező vállalkozói csapat vagyunk, 2003.-ban alapítottuk cégünket, mely akkor iroda, és raktárkonténerek forgalmazásával, és bérbeadásával foglalkozott. Azóta jelentős fejlődésen mentünk át.Termékpalettánk, és szolgáltatásaink folyamatosan bővülnek.2005.-től kezdődően termékeinket kibővítettük új irodakonténerek, őrkonténerek, speciális konténerek, nyaralókonténerek, garázskonténerek forgalmazásával. A standard kiviteltől egészen az egyedi luxus kivitelig minden megtalálható kínálatunkban.Konténereink a piacon egyediek, ahol a német precizitás ötvözve van az olasz desing-al.Miért venne használt konténert, ha nálunk már vadonatújat kap a használt áráért?Régi konténerét cserélje le újra! Használt konténere árát beszámítjuk az új konténer vételi árába.

Con-tax 2003.

Con-tax 2003.

A nálunk megrendelt konténert díjmentesen daruzzuk, csak a szállítást kell fizetni.A konténerek azonnal használatba vehetők, évszaktól és időjárástól függetlenül.Felhasználható az építőiparban, és ideiglenes tárolásra.

Container ELA

Container ELA

A közelmúltban kifejlesztett konténereink alapméretei 3000×4500×2800mm (sz×h×m), az alapterület cca. 13,5 m2. Az új méretekkel a belső tér kitágult, a bent tartózkodók komfortérzete javult. A belső bútorok telepítésével ebben a kitágult térben megszűnik a zsúfoltságérzet.Ezekben a konténerekben - bármilyen funkció ellátásakor - pihentető a munka, vagy ahhoz kapcsolótó tevékenységek végzése.Ezeket a konténereket masszívabb megjelenésük okán Duci-nak becézzük.Tekintse meg itt honlapunkon, telephelyünkön.

Hirdetés
Containex

Containex

25 éves tapasztalat a konténerkereskedelemben.Több mint 70 depó egész Európában.Előzetes éves forgalom 2008/09: 190 millió Euró.263 alkalmazott.Európaszerte szállítunk ügyfeleinknek konténereket.Modern konténerterminál Bécs/Wiener Neudorfban.Konténerdepó és szerelőműhely.Elsőosztályú fizetőképességi besorolás a nemzetközileg elismert bonitásvizsgáló cégeknél.

Containex

Containex

Ügyfeleink és munkatársaink elégedettsége cégünk elsődleges célja.Folyamatos innovatív alkalmazkodás a gazdasági változásokhoz.Piacvezető pozíciónk megőrzése az alaptevékenységünk területén."Helymegoldás azonnal" a kereskedelem, ipar, szolgáltatás és a kommunális intézmények részére.

Containex

Containex

A Containex a konténerek és "mobil helymegoldások" specialistája. A cég az LKW WALTER-csoport tagja, és 25 éves tapasztalata van a konténerkereskedelemben. Több mint 70 depó vár mindenkit egész Európában. Előzetes éves forgalom 2008/09: 190 millió Euro.Javítóműhely befogadóképessége egyszerre 12 - 16 TEU (20´ konténer).

Conteiner Market Kft.

Conteiner Market Kft.

Irodakonténer, öltözőkonténer, portakonténer, szaniter és wc konténer bérlés, kölcsönzés.A konténerek könnyűszerkezetes épületek, felhasználhatóságuk széleskörű, kiszállításuk és üzembehelyezésűk gyors. Válassza az igénynek és a feladatnak megfelelő konténer épületet, öltözőkonténert, irodakonténert, őrszolgálati korténert, recepció - porta konténer épületet illl. szaniter, wc konténert.

CService

CService

Cégünk székhelye a Józsefváros Konténer Terminált felváltó Budapesti Intermodális Logisztikai Központban található (BILK Logisztika, BILK Kombiterminál, 1239. Ócsai út hrsz 188022/3).Vállaljuk a BILK Kombiterminál valamint a csepeli Mahart Szabadkikötő területére vasúti ill., közúti forgalomban érkező konténeres vámáru forgalom teljeskörű ügyintézését (beleértve a vámkezelést, a házhoz szállítást, kirakodást valamint az üres konténer DEPO-ra történő leadását is).

CService

CService

Cégünk székhelye a Józsefváros Konténer Terminált felváltó Budapesti Intermodális Logisztikai Központban található (BILK Logisztika, BILK Kombiterminál, 1239. Ócsai út hrsz 188022/3).Vállaljuk a BILK Kombiterminál valamint a csepeli Mahart Szabadkikötő területére vasúti ill., közúti forgalomban érkező konténeres vámáru forgalom teljeskörű ügyintézését (beleértve a vámkezelést, a házhoz szállítást, kirakodást valamint az üres konténer DEPO-ra történő leadását is).

Diesel Control Hungaria

Diesel Control Hungaria

Cégünk a folyamatos bővítéseknek köszönhetően az üzemanyag kiszolgálás és ellátás területén teljes körű szolgáltatással áll a megrendelők rendelkezésére.Mivel a felhasználói igények különbözőek ezért fontosnak tartjuk, hogy jól specifikáljuk a berendezéseket, ezzel egy hosszú távon megbízható üzemanyag-ellátó rendszerük lehet.

Egységrakomány-képzés és rögzítés II.

Egységrakomány-képzés és rögzítés II.

Az egységrakomány-képzés a szállítási csomagolások kialakításának egyik legelterjedtebb technológiája. A szállítási csomagolás általában összetett, többrétegű csomagolás, legelterjedtebb változata a rakodólapos csomagolás. Az egyik fontos feladat olyan méretű egységrakományok kialakítása, amelyek a teljes térbeli elosztás (disztribúció) során az egységrakományban elhelyezett termékek számára biztosítják a környezettel szembeni védelmet, mind a mechanikai igénybevételekkel (nyomás, rázás, ütés, elcsúszás), mind a klímahatásokkal (légnedvesség, csapadék) szemben. Ezt az igényt az egységrakomány-képzés körültekintő kivitelezésén túl az egységrakomány-rögzítés elégíti ki.

Tuti menü