Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kölcsönzés, bérbeadás képes leírás - Konténer.tlap.hu
részletek »

Kölcsönzés, bérbeadás - Konténer.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kontener.tlap.hu » Kölcsönzés, bérbeadás
Keresés
Találatok száma - 16 db
A1 Container Kft

A1 Container Kft

Rövid határidővel szállítani tudjuk az Ön igényeinek megfelelő eszközöket vidéki depóinkról egész Magyarország területén.Ezenkívül nagy választékban állnak rendelkezésre az egyéb kiegészítő berendezések.ermészetesen az összes konténer típus, úgymint a berendezési tárgyak is 1. osztályú minőségben állnak rendelkezésre a bérleti flottában.Alább megtalálja a standard bérleti flotta kivonatát. Az iroda- és szaniterkonténereket természetesen kívánság szerint tetszőleges formában össze tudjuk építeni. A konténereggyüttesek megtervezésében kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Akont Közszolgáltató és Fuvarozó Kft.

Akont Közszolgáltató és Fuvarozó Kft.

A cég fő profilja a hulladékgyűjtés-, kezelés és az építési törmelék elszállítása, cégek és magánszemélyek partnereként. Homokot, termőföldet, töltőföldet, sódert, murvát, kavicsot, kulékavicsot szállítunk házhoz, többféle szemcseméretben, kisebb és nagyobb mennyiségben! Leendő partnereink rendelkezésére állunk bármely építkezésből, felújításból, lomtalanításból vagy bontásból származó hulladék és sitt elszállításában. Cégünk Budapest egész területén hivatalos hulladékszállítási közszolgáltató, és tevékenységét a főváros ellenőrzése alatt végzi.

Con-tax 2003.

Con-tax 2003.

A nálunk megrendelt konténert díjmentesen daruzzuk, csak a szállítást kell fizetni.A konténerek azonnal használatba vehetők, évszaktól és időjárástól függetlenül.Felhasználható az építőiparban, és ideiglenes tárolásra.

Container ELA

Container ELA

A közelmúltban kifejlesztett konténereink alapméretei 3000×4500×2800mm (sz×h×m), az alapterület cca. 13,5 m2. Az új méretekkel a belső tér kitágult, a bent tartózkodók komfortérzete javult. A belső bútorok telepítésével ebben a kitágult térben megszűnik a zsúfoltságérzet.Ezekben a konténerekben - bármilyen funkció ellátásakor - pihentető a munka, vagy ahhoz kapcsolótó tevékenységek végzése.Ezeket a konténereket masszívabb megjelenésük okán Duci-nak becézzük.Tekintse meg itt honlapunkon, telephelyünkön.

Containex

Containex

Ügyfeleink és munkatársaink elégedettsége cégünk elsődleges célja.Folyamatos innovatív alkalmazkodás a gazdasági változásokhoz.Piacvezető pozíciónk megőrzése az alaptevékenységünk területén."Helymegoldás azonnal" a kereskedelem, ipar, szolgáltatás és a kommunális intézmények részére.

Conteiner Market Kft.

Conteiner Market Kft.

Irodakonténer, öltözőkonténer, portakonténer, szaniter és wc konténer bérlés, kölcsönzés.A konténerek könnyűszerkezetes épületek, felhasználhatóságuk széleskörű, kiszállításuk és üzembehelyezésűk gyors. Válassza az igénynek és a feladatnak megfelelő konténer épületet, öltözőkonténert, irodakonténert, őrszolgálati korténert, recepció - porta konténer épületet illl. szaniter, wc konténert.

Eurobox

Eurobox

Használt, felújított és új raktárkonténerek értékesítése, bérbeadása és gyártása a lehető legrövidebb átfutási idővel.Egyedi igények alapján kialakított konténerek gyártása.A forgalmazott konténerek szállítása és telepítése az ország minden pontjára.Az akciós valamint az egyedi igények alapján gyártott konténerek bemutatására kérjük tekintse meg a honlapunkon található fényképeket.

Irodakonténerek bérbeadása

Irodakonténerek bérbeadása

Irodakonténerek bébeadásával és értékesítésével foglalkozunk. Termékpalettánkon számos típusú és méretű konténer található, amelyek a legkülönfélébb feladatokra használhatóak. Öltöző konténerek, lakókonténerek, mobil wc és még sokféle kialakítású konténerrel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Konténereink többsége megfelel az ISO szabványnak. A konténereink nem csak bérelhetőek, hanem lehetőség van azok vásárlására is. Használt és új konténerek beszerzését egyaránt tudjuk vállalni rövid határidővel.

Jhonny Servis

Jhonny Servis

A Johnny Servis négy évtizedes kanadai, és tíz évnél hosszabb európai tapasztalataira támaszkodva kínálja komplex szolgáltatásait a kulturális, társadalmi és sportrendezvények, valamint építkezési felvonulási területek technikai hátterének biztosításában, egész Cseh Köztársaságban, és a környező országokban.Cégünk mobil JOHNNY WC-k, mobil mosdótechnika, minden típusú mobil kerítés és kordon, építkezési konténerek és épületek, parti sátor és tartozékaik forgalmazásával, ezek rövid- valamint hosszúidejű bérbeadásával, valamint ezen berendezések szervizelésével, továbbá más egyéb kiegészítő szolgáltatásokkal és termékekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Hirdetés
Konténer Hungária Kft.

Konténer Hungária Kft.

Társaságunk az alábbi szolgáltatásokat nyújtja partnerei számára.Az alábbi típusú konténerek bérbeadása, kiadása és értékesítése, rövid átfutási idővel.Egyedi igények alapján konténerek gyártása.A forgalmazott konténerek szállítása és telepítése az ország minden pontjára.Jelenlegi készletünk az Aktuális kínálat menüpont alatt tekinthető meg. Amennyiben a kínálatunkban szereplő konténerek felkeltették az érdeklődését, vagy esetleg olyan egyedi igénnyel rendelkezik, amely nem szerepel az aktuális készletünkben és külön ajánlatot igényel, azt kérjük jelezze felénk elérhetőségeinken keresztül.

Mobilbox

Mobilbox

Szabvány szerinti és egyedi igényeknek megfelelő méretezésű konténerek Szolgáltatásaink közt szerepel konténerek értékesítése,konténerek bérbeadása,konténerek lízingje,konténerek tervezése,szállítása telepítése,karbantartása,és egyedi kiegészítőik.

Mobiltoalett Kft.

Mobiltoalett Kft.

Könnyűszerkezetes épületek, széleskörű felhasználhatósággal - gyors kiszállítás és üzembehelyezés. Válassza az igénynek és a feladatnak megfelelő mobil építményt...Kettő helyiséges - férfi és női - WC konténerépület 3 piszoár és egy angol WC ill. 4 angol WC valamint 2 dupla kézmosóval.Vízhálózati és elektromos csatlakozás - szennyvízcsatornára köthető

Rent a box kft

Rent a box kft

2005-ben azzal a céllal alapítottuk meg a Rent A Box Kft-t hogy egy új típusú konténert vezessünk be a piacra.Széleskörű piackutatásunk eredményeként arra a következtetésre jutottunk, hogy a konténer kereskedelemben óriási az érdeklődés az olcsó, ám kiváló minőségű, könnyen szállítható, könnyen variálható, és az egyedi/speciális igényeket is kielégítő iroda, és munkakonténerek iránt.

Rent a Container City Kft.  -  őrkonténer, raktárkonténer

Rent a Container City Kft. - őrkonténer, raktárkonténer

A Rent a Container City Kft. 2000-ben létrehozott magyar tulajdonú, budapesti székhelyű vállalkozás. Cégünk különböző típusú konténerek értékesítésével és bérbeadásával foglalkozik. Jelenleg 400-500 darabos konténerkészlettel rendelkezünk. Raktárkészletünkben a bérlő vagy vásárló igényeihez igazodva szinte minden konténertípus megtalálható, új és használt konténerek egyaránt.

Tempobau2000

Tempobau2000

Célunk Megrendelőink számára minőségi szolgáltatás végzése versenyképes árakon, rövid kivitelezési határidőkkel. A Megrendelő igényeit kiszolgálni a tervezés megkezdésétől a kulcsrakész átadásig. A beruházás még nem fejeződött be, ugyanis újabb két épület tervezési munkálatai zajlanak, amelynek kivitelezésében jelentős szerepet vállal Cégünk. Az építkezés várhatóan idén megkezdődik.

Toifor

Toifor

Az odaadó, precíz, rugalmas munkának köszönhetően már sok elégedett ügyféllel büszkélkedhetünk. A cégcsoport rendkívül nagy gyakorlattal és megfelelő eszközparkkal rendelkezik az egyes szolgáltatási területeken. Ezt bizonyítja, hogy jelenleg naponta közel 15000 WC szervizt, 10000 kuka ürítést, 3 millió liter szennyvízszállítást, 2 millió liter ivóvízszállítást, több mint 200 szaniter konténer tisztítását és szervízelését látjuk el 12 országban. A mobil higiéniai szolgáltató cégek között Társaságunk a második legnagyobb ellátó a világon, és Magyarországon is a vezető kiszolgálók közé tartozik.

Tuti menü