Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Konténer javítás képes leírás - Konténer.tlap.hu
részletek »

Konténer javítás - Konténer.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kontener.tlap.hu » Konténer javítás
Keresés
Találatok száma - 5 db
Containex

Containex

A Containex a konténerek és "mobil helymegoldások" specialistája. A cég az LKW WALTER-csoport tagja, és 25 éves tapasztalata van a konténerkereskedelemben. Több mint 70 depó vár mindenkit egész Európában. Előzetes éves forgalom 2008/09: 190 millió Euro.Javítóműhely befogadóképessége egyszerre 12 - 16 TEU (20´ konténer).

HCCR

HCCR

A HCCR-Sopron Konténer Tisztító és Javító Kft. a GYSEV Rt. azaz a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Rt. logisztikai szolgáltató bázisán - más néven a Soproni Logisztikai Szolgáltató Központ - helyezkedik el. Sopron - 65 km-re Bécstől délkeletre - a nyugat és kelet közötti csomópontként szolgál. Bécs és Budapest irányába jó közlekedési összeköttetés áll fenn a vasút és a közút (tartályautók, tehergépkocsik), azaz a főbb közlekedési szereplők számára.

KonténerABC

KonténerABC

Cégünk konténer, konténerek tervezésével és gyártásával illetve konténer javítással és szervizeléssel foglalkozik. Konténereink nagy szakmai tapasztalattal, EU szabványok alapján készülnek. Főbb termékeink: konténer, konénerek, multiliftes konténer, görgős konténer, fedett konténer, zárt konténer, nyitott konténer, lenyitható konténer, oldalemelős konténer.

Konténerpiac

Konténerpiac

Cégünk 2001. márciusában alakult. 2002 óta foglalkozunk konténerek bérbeadásával, beszerzésével és értékesítésével.Budapesten és az ország több pontján is lehetőség van konténereink megtekintésére és átvételére. Cégünk szükség szerint vállalja a konténerek házhoz, ill. telephelyünkre visszaszállítását is.Óriási akciónk: Előteraszos ISO 20 lábas irodakonténereink 300.000 forint+áfától! Kérje pontos árajánlatunkat a kapcsolat menüpont alatt.

Z-box

Z-box

Cégünket frissen hoztuk létre azért, hogy a felmerülő konténerekkel kapcsolatos igényeket kielégíthessük munkatársaink segítségével.Több éves tapasztalatot szereztünk más cégeknél és azok hibáiból okulva úgy döntöttünk egy teljesen ügyfélközpontú céget hozunk létre. Remélem hogy mindenkinek megtudjuk majd oldani a problémáit melyek a konténerekkel kapcsolatosak.Nem kizárólag új konténerek értékesítésével foglalkozunk, így használt konténereket is áttudunk akár alakítani aszerint, hogy a megrendelő mit szeretne. Foglalkozunk még sérült konténerek javításával, sérült konténerek biztosítási ügyintézésével és konténerek átszállításával valamint telepítésével is.

Tuti menü