Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Konténer szállítmányozás képes leírás - Konténer.tlap.hu
részletek »

Konténer szállítmányozás - Konténer.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kontener.tlap.hu » Konténer szállítmányozás
Keresés
Találatok száma - 17 db
Amarov

Amarov

Az Amarov kft. több éve foglalkozik családi vállalkozás keretein belül konténeres szállítással. Fő tevékenysége a konténeres építési törmelék, hulladékszállítás, lakossági lomtalanítás. Konténereink 4-8köbméteres méretben rendelhetők. Ezen kívül platós kisteherautóval 2 köbméterig vállaljuk szemét, sitt, elszállítását kézi rakodással. Mindennemű ömlesztett anyag pl.: homok, sóder, termőföld, kavics, stb. kiszállítását vállaljuk Budapest egész területén és környékén.

CService

CService

Cégünk székhelye a Józsefváros Konténer Terminált felváltó Budapesti Intermodális Logisztikai Központban található (BILK Logisztika, BILK Kombiterminál, 1239. Ócsai út hrsz 188022/3).Vállaljuk a BILK Kombiterminál valamint a csepeli Mahart Szabadkikötő területére vasúti ill., közúti forgalomban érkező konténeres vámáru forgalom teljeskörű ügyintézését (beleértve a vámkezelést, a házhoz szállítást, kirakodást valamint az üres konténer DEPO-ra történő leadását is).

Formentor Kft.

Formentor Kft.

A konténerek tengerentúli (mélytengeri) alkalmazása folyamatosan terjedt el és ma már minden tengerentúli relációban, gyakorlatilag kötelezőnek mondható. Ez a teljes térhódítás egyértelműen a konténer adta használat számos előnyének köszönhető. A konténer bármilyen áru csomagolására és szállítására alkalmas, víz és légmentesen záródik, védi az árut az időjárás, az áru fuvareszközök közötti átrakása, a dézsmálás ártalmaitól. Egy egységként mozgatható és egyaránt könnyen szállítható közúton, vasúton és hajón, kezelése könnyen, gépesítve gyorsan végezhető.

Hungit-Logistic - Nemzetközi szállítmányozás

Hungit-Logistic - Nemzetközi szállítmányozás

Cégünk jól képzett szakemberei által amit biztosítani tudunk Önnek, optimális és költséghatékony megoldások a nemzetközi- és belföldi szállítmányozás, valamint a raktárlogisztika területén. Tevékenységünk szerves részei: - komplett rakományok szállítása kisteherautókkal és 24 tonnás kamionokkal - részrakományok és kisebb küldemények szállítása - gyűjtőáru szállítás - speciális áruk szállítása (hűtést igénylő, veszélyes, folyékony és siló áruk) - túlméretes küldemények szállítása - belföldi disztribúció - szállítmánybiztosítások megkötése

Konténer bérlés

Konténer bérlés

Hulladék konténer rendelése Budapesten, Pest megyében, kiváló árakon. Bontásból visszamaradói és építési törmelék, illetve kommunális hulladékok, mint lom elszállítása hulladéklerakó helyekre. 4-8 és 10 köbméteres sitt-konténerek bérlése, akár néhány órán belüli helyszínre való kiszállítással. A konténerek kézi és gépi rakodása is megoldott. Ha szüksége van, a haszonanyagot odafelé a konténerben kivisszük, így lényegében pénzt és időt spórol meg. Veszélyes hulladékok szállítási engedélyével is rendelkezünk.

Konténer Budapest

Konténer Budapest

Konténer rendelés Budapest bármelyik kerületébe különböző árakon a szállítmányozás során megtett út hosszától függően. Ha szeretne Ön is konténert rendelni tőlünk akkor látogasson el honlapunkra, és kérjen ajánlatot. Konténer rendelésen túl természetesen különböző gépi földmunkákat is vállalunk, legyen az tereprendezés, sitt szállítás, vagy épületbontás.

Konténer rendelés Budapesten

Konténer rendelés Budapesten

Erdei konténer!Ha éppen házfelújítást csinál és nem tudja hogyan szállíttassa el a felújításból származó hulladék kupacot, akkor önnek ránk van szüksége! Rendeljen és szállíttasson velünk! Cégünk Budapest területén vállal konténeres szállítmányozást , legyen az sitt vagy más lakossági hulladék. Nálunk biztosan megtalálja az ön számára megfelelő opciót. Konténereink 4 m3-es, 7 m3-es 8 m3-es 10 m3- es méretben rendelhetőek. Egyéni ajánlat kérés az elvégzendő munka paramétereinek függvényében, részletes tájékoztatást honlapunkon talál.

Konténeres sittszállítás, lomtalanítás gyorsan és olcsón

Konténeres sittszállítás, lomtalanítás gyorsan és olcsón

Építési és bontási törmelék elszállítása (konténeres szállítás) Legyen szó akár bontásból származó nagy mennyiségű törmelékről, akár az építkezéseken felhalmozódó építőipari göngyölegről és építési hulladékról, a szállítást minden esetben kedvező feltételekkel, a határidők maximális betartásával vállalom. Ha pedig folyamatos szállításra van szüksége a teljes építkezés alatt, akkor van egy jó ajánlatom! A részletekért hívjon a 06/20 414-0720-as számon! Köbméteres építőanyag szállítása (konténeres szállítás) Homok, sóder murva vagy föld, teljesen mindegy. Bármelyiket is kell szállítani, rám mindig számíthat. Lomtalanítási és vegyeshulladék elszállítása (konténeres szállítás) Háztartások vagy közületek lomtalanításánál, költözésnél vagy a pince vagy padlás kirámolásánál egyaránt számíthat rám rendkívül fontos a gyors, diszkrét szállítás. Kerti és zöldhulladék elszállítása (konténeres szállítás) A legszebb kertet is elrontja a sarokba gereblyézett zöldhulladék. Lombhullásnál, metsszésnél gondoljon rám időben, és rendeljen konténert a felesleges zöldhulladék elszállítására. Konténeres szállítás rakodással

Konténeres Szállítás, Lomtalanítás

Konténeres Szállítás, Lomtalanítás

Lomtalanítás MOST AKCIÓS ÁRAKKAL! Konténeres szállítás! Költöztetés! Hívjon, megyünk azonnal. Lomtalanítás szinte ingyen! Lom: mindenfajta ház körüli lim-lom, legyen az bútor, textília (pl. ruhák, rongyok), egyéb eszköz, papíráru (pl. újságok, könyvek) vagy egyéb tárgyak. Nem tartalmazhat viszont zöldhulladékot és törmeléket. Ilyen jellegű igény esetén külön konténert biztosítunk!

Hirdetés
Költöztetés Budapesten, vidéken

Költöztetés Budapesten, vidéken

Manapság sok a költöztető kényszervállalkozó. Nincs munkahelyük, és rakodni mindenki tud alapon költöztetni kezdenek. Mi nem ezek vagyunk. Profi csapatunk, komoly teherautókkal, és sokéves belföldi, és nemzetközi költöztetői tapasztalattal rendelkezik. Kiegészítő szolgáltatásaink pedig megkönnyítik a lakás, vagy iroda költözését. A költöztetés szolgáltatásainkat az ország határain kívül is igénybe veheti, akár külföldre költözik, akár Magyarországra költözik. Irodát szeretne nyitni külföldön? Ebben is segítünk.

Moving Service

Moving Service

Szolgáltatásaink: Belföldi és nemzetközi lakás és irodaköltöztetés, áruszállítás. Lakás és irodaköltöztetés, áruszállítás és raktározás. Ingyenes felmérés, szaktanácsadá. Csomagolási segédeszközök biztosítása.(dobozok, ragasztó szalag, légpárnás fólia, zsugorfólia, hullámpapír) Teljes vagy részleges be és kicsomagolás (Full service) Bútorszerelés, lapra szerelt új iroda és lakás bútorok összeszerelése. Lakberendezési tárgyak le és felszerelése. (képek, fali polcok, csillárok, karnisok és kisszekrények szerelése akár betonfalra is!) Pianínó, zongora, antik bútorok és műtárgyak szakszerű szállítása. Irattárak, könyvtárak sorrendtartással történő be és kicsomagolása

Noel Gold

Noel Gold

Cégünk a Noelgold Kft., egy debreceni székhelyű szállítmányozási vállalkozás. Célunk, hogy jó szervezéssel a leghatékonyabb módon juttassuk célba szállítmányainkat. Szolgáltatásunk teljes körű. Biztosítjuk az áru raktározását és vámügyintézését is. Ezen kívül, Debrecenben és környékén futárszolgálatot működtetünk.

OverSeas

OverSeas

Konténeres (33, 66, 68 m3) kombinált szállítmányozás teljeskörű lebonyolítása a világ bármely pontjára akár gyűjtőszállítmányban is.Cégünk vállalja személygépkocsik, motorkerékpárok, hajók, oldtimerek, kereskedelmi áruk illetve személyi ingóságok szállítását!

PenkeKonténer

PenkeKonténer

A PenkeKonténer mindenre megoldást kínál egy helyen! Egyre nagyobb szerepet kap az építőipar, hiszen a házépítés, felújítás, épületbontás ma már szinte mindennapos tevékenységnek számít. A földmunkák, egyéb építőipari tevékenységek, valamint a különféle szállítási munkák kifogástalan elvégzése megfelelő eszközöket és nagy tapasztalatot kíván. Sok magánember és cég nem rendelkezik a szükséges gépekkel a különféle feladatok ellátásához. Azért hoztuk létre a PenkeKonténert, hogy Önnek ne kelljen több céget megbíznia a különféle építőipari munkálatok elvégzésével, hanem mindent megkapjon egy helyen. Cégünk olcsón és hatékonyan dolgozik, megrendelőink megelégedésére.

Picurkonténer - Konténeres szállítás Budapesten és vonzáskörzetében

Picurkonténer - Konténeres szállítás Budapesten és vonzáskörzetében

Budapest egész területén és vonzáskörzetében vállaljuk sitt, lom, hulladék, építési- és bontási törmelék, valamint föld elszállítását magas színvonalon, határidőn belül. Versenyképes áron, precíz, pontos munkával. 1992 óta foglalkozunk konténeres szállítással. Megrendeléseit néhány órán belül, de legfeljebb 24 órán belül teljesítjük. Előzetes megbeszélés alapján szombaton és vasárnap is. Belvárosba is rendelhető, kis autóval dolgozunk. Gondoskodunk a hulladék megfelelő helyre történő szállításáról, hiszen napjaink igen fontos tényezője a környezettudatosság! Időszakos kedvezmények, korrekt árak! Nagyobb megrendelés esetén egyedi árképzés.

Royal Moving költöztetés

Royal Moving költöztetés

Ország határaink kívül eső kezdő, vagy célállomások esetén nemzetközi költöztetés szolgáltatásunk tudja segíteni cégének, vagy családjának költözését. Belföldi költöztetés szolgáltatásunk pedig az ország bármely településéről, bármely másik településére való költözését tudja segíteni. Áraink ügyfeleink ajánlása szerint úgy lettek kialakítva, hogy nincs alapdíjunk.

ÚjMajor.com Kft.

ÚjMajor.com Kft.

Az Újmajor.Com Kft. évek óta próbál segíteni, hogy társadalmunk környezettudatosabb legyen. Cégünk főként hulladék szállítással foglalkozik, próbáljuk óvni a környezetet és segítséget nyújtani a hulladék elszállításában. Szolgáltatásaink között megtalálható konténerek bérbeadása is, ez esetben cégünk a szállítást nem válllja, csak kisegíti a megrendelőket a megfelelő konténerekkel. Ezen kívül természetesen foglalkozunk a hulladék elszállításával is, vállaljuk irodai hulladékok szállítását, építési törmelék elszállítását és szelektív hulladék elszállítását is. További információkért szolgáltatásainkról látogasson el weboldalunkra, ahol elérhetőségeinket is megtalálhatja.

Tuti menü